Relaties

Alles is mogelijk

Wanneer we volledig vanuit ons hart leven, is werkelijk alles mogelijk. We zijn dan in staat om van iedereen te kunnen houden. In mijn praktijk richt ik me vooral op de liefde met jezelf en die met jouw (toekomstige) partner. Daarbij kijken we samen naar wie jij echt bent en wat jij wilt, Ook als jij of jouw partner “vreemd” is gegaan.

Daarnaast ben ik gespeciliseerd en ervaringsdeskundige in Karmische- en Tweelingzielrelaties. Beide processen kunnen enorm zwaar aanvoelen als je er midden in zit. Zelf heb ik beide verbindingen ervaren. Het is enorm fijn als jij hier in begeleid kan worden door een professional die jou écht begrijpt. 

Om wat voor type relatie het ook gaat, de verbinding start in het hart. 

Het is niet je taak om naar liefde te zoeken, maar eerder om alle hindernissen tegen de liefde die je in jezelf hebt opgebouwd op te sporen en ongedaan te maken.

De liefde voor jezelf

De liefde begint vaak met eerlijk zijn. Eerlijk zijn tegen jezelf. Over wie je wel en niet bent. Daarin zal ik een spiegel zijn voor jou, waarbij we samen kijken naar jouw huidige Ik’jes en belemmeringen. In dit proces zullen we ook schaduwwerk doen om jouw complete persoonlijkheid te integreren in wie jij echt bent.

Je bent daarna op een punt gekomen dat je jezelf veel beter kent maar zeker niet compleet bent veranderd. Enerzijds omdat de Ik’jes en hun mechanismen altijd (in mindere vorm) aanwezig blijven en anderzijds omdat in dit proces alleen nog maar gebruik is gemaakt van het hoofd.

Om duurzaam te kunnen leven vanuit liefde is verbinding met het hart en het gevoel essentieel. De verbinding met het hart is te bereiken met lichamelijke oefeningen en coaching vanuit mij. Hier heb ik verschilende oefeningen voor. Door deze verbinding ontstaat er direct rust in jezelf en vervolgens in jullie relatie.

 

Communicatie

Als je volledig in liefde met jezelf en anderen kunt zijn is dit nog geen garantie voor een goede relatie. Een relatie tussen twee of meerdere personen is namelijk van meerdere variabelen afhankelijk. 

De meest essentiële variabele waar je invloed op hebt is communicatie. Hierin gaan we samen onderzoeken wat jij hierin nodig hebt voor jouw relatie. Mocht het nodig (en gewenst) zijn kunnen we dit gezamelijk doet met de parner(s)

Partner zoeken

Als intuïtief coach doe ik niet aan de toekomst voorspellen. De belangrijkste reden hiervoor is een universele wet die stelt dat ieder mens een vrije keuze heeft. Hierdoor is een compleet gedetailleerde toekomst voorspellen niet mogelijk. In het ergste geval kun je voor jezelf een onbewust self fulfilling prophecy creëren.

Wat ik wel kan doen is samen met jou kijken waar je behoeften vanuit jouw échte zelf liggen. De behoeften uit jouw hart en ziel. Zo kom je wel sneller bij geschikte mogelijke partners uit.

Manifesteren

Manifesteren lijkt soms aan mode onderhevig te zijn. Momenteel wordt er weer veel over gesproken en geschreven. Mijns inziens kun je op verschillende manieren manifesteren. Het lastige aan alle vormen van manifesteren is het al uitstralen van energie van situaties die je wenst te krijgen. 

En daar zit dan ook de moeilijkheid: de focus om wel écht bij jezelf te blijven en voor jezelf te blijven kiezen. Daarom gebruik ik manifestatie oefeningen incidenteel.

Ik raad manifesteren niet af maar zeker ook niet aan. Ik vind het belangrijker dat je aansluiting vindt bij je gevoel en hart. Als dit gebeurt vindt er vanzelf synchronisiteit plaats en komen jullie zeker eerder samen.

Vreemdgaan

Wanneer een van de partners “vreemd” gaat heeft dit veel impact op de ander. Het vertrouwen in de partner, zichzelf en zelfs de omgeving lijkt compleet verdwenen. Alles wat normaal was  lijkt weg te vallen.

Maar ook op diegene die vreemd gaat heeft het impact. Gevoelens van schaamte, spijt, angst en tegelijkertijd blijheid zijn heel normaal. Het proces van vreemd gaan kost enorm veel energie. 

Het uitgangspunt van mijn coachings is dat iedereen het beste met zichzelf en de omgeving voor heeft. Daarom begin ik met jou en/ of beiden te onderzoeken of er nog voldoende basis is om verder te gaan met de relatie. Vreemd gaan kan allerlei oorzaken hebben en kan een vertaling zijn voor een wens. Samen met jullie kijk ik hoe de relatie voor beiden nog mooier kan worden.

 

Mocht je nog niet van tweelingzielen of karmische relaties hebben gehoord is onderstaande waarschijnlijk (nu) niet op jou van toepassing.

Zoals je misschien al weet heeft ons hoofd een soort filter. Via dit filter komt alleen informatie binnen wat overeenkomt met ons zelfbeeld en de wereld zoals wij die denken te zien. Het kan dus heel goed zijn dat onderstaande informatie in jouw hoofd als vreemd of zelfs gestoord kan worden ervaren. Als dat zo is, is dat helemaal niet erg. Het komt gewoon niet overeen met wat jij tot nu toe hebt meegemaakt of ervaren. Dat wil niet zeggen dat het niet bestaat of mogelijk is. Kate Rose schrijft in haar boek (De drie grote liefdes in je leven) dat we allemaal een Karmische relatie, Soulmate en Tweelingziel hebben en op ons pad kunnen krijgen.

Tweelingzielen

Voor mij is het uitgangspunt van een tweelingzielenverbinding  minder romantisch dan op de gemiddelde website of in een fancy magazine staat geschreven. Het gaat uiteindelijk om jezelf ont-wikkelen. 

Ik zorg er dus niet voor dat jij samen gaat komen met jouw tweelingziel. Als dit wel gebeurt, is dit mooi meegenomen maar naar mijn mening gaat het er vooral om dat je voor jezelf en jouw zielsmissie gaat staan en leven. 

De ziel herinnert zich wie en wat het is. Op dat moment komt er zo veel op je af. Alles is én voelt extreem. Werkelijk niemand die dit ooit heeft meegemaakt kan begrijpen hoe dit voelt. Waarschijnlijk probeer je het allemaal geprocest te krijgen. Want wat gebeurt er veel in je fysieke en astrale lijf! Kan jouw lijf dit überhaubt wel aan? 

De wereld lijkt ineens heel anders te zijn dan je altijd “gedacht” had en alles wat je had opgebouwd lijkt door je handen te glippen. Meestal ontvouwt een tweelingzielenverbinding zich vaak in de 2e helft van het leven. Het is daardoor heel goed mogelijk dat je een leven hebt opgebouwd waar jouw tweelingziel niet (direct) inpast. 

Daarom is het fijn als je begeleid kan worden in dit proces. Naast de begeleiding door het  gehele proces is een ander onderdeel essentieel: karma wat tussen jullie nog aanwezig is. Door samen jullie karma te doorvoelen wordt de extreme verbinding tussen jou en jouw tweelingziel “normaler” en beter te dragen.

Karmische relaties

De meeste mensen die denken hun tweelingziel te hebben onmoet blijken hun karmische relatie te hebben opgedaan. Althans die ervaring heb ik regelmatig opgedaan in de praktijk. 

Is dat erg?  Helemaal niet, want voor beide vormen is het de bedoeling dat het karma volledig gevoeld wordt. Het wil gezien en erkend worden. Zo kan deze energie weer ontladen en opgaan in het grote geheel.

Het grote verschil tussen tweelingzielen en karmische relaties is boosheid en oneindige liefde. Tweelingzielen kunnen niet boos op elkaar worden. Terwijl karmische partners elkaars bloed soms kunnen drinken. In een karmische relatie heeft vaak een van de partners narcistische trekken.

Beide vormen hebben wel heel veel raakvlakken met elkaar. Vooral de grote onbeschrijfbare aantrekkingskracht in combinatie met het aantrekken en afstoten lijken enorm sterk op elkaar. 

Voor beide vormen geldt dat de extreme aantrekkingskracht minder wordt wanneer het karma is doorvoeld. Hierdoor ben je in staat om de juiste keuzes te maken voor jezelf en jouw relatie(s).